Земеделие

Наблюдавайте поземлените имоти, контролирайте реколтата, увеличете добивите

Надеждни данни за поземлените имоти с ежедневно опресняване на изображенията

Действайте върху най-актуалните и пълни статистически данни за всеки регион и сезон. Разберете промените в растителността от предсезонния период до реколтата и отглеждайте по-ефективно, печелившо и устойчиво с непрекъснато покритие на полето.

Следете ежедневно растежа на културите

Потокът на Planet от ежедневни изображения с разделителна способност от 3-5 метра позволява прецизно управление в мащаб, лесно достъпно чрез нашата платформа.

Времева серия от CIR (цветни инфрачервени) изображения на планети през целия летен вегетационен период в окръг Джером, Айдахо

Индекс на жизненост, получен от данните на Planet на полета в Айдахо, измерване на растителността и здравето през летния вегетационен период

Анализирайте полетата, открийте аномалии

Постоянните изображения ви позволяват да идентифицирате тенденциите и проблемите рано и да следите здравето на реколтата в почти реално време.

VITALITY INDEX

Оптимизирайте вложенията, увеличете добивите

С ежедневния вегетационен анализ на часовите серии можете да разберете и да реагирате по-добре на промените през целия жизнен цикъл на културата.

Planet работи с водещи селскостопански компании по целия свят, предоставяйки цялостно покритие на полето и данни за културите с честота, безпрецедентна в индустрията

Изследователите наблюдават бързо обезлесяване в близост до Боливийските Анди. За шест месеца са разчистени 2000+ хектара за разширяване на захарната мелница Сан Буенавентура.

Проверете ангажиментите си за нулево обезлесяване

Изображенията с висока разделителна способност от 3-5 метра на Planet позволяват на компаниите да проследяват, налагат и отчитат цели за нулево обезлесяване.