Енергетика и инфраструктура

Наблюдение на активите, анализ на дейността на конкуренцията, намаляване на щетите

ВСЯКО МЯСТО, ВСЕКИ ДЕН

Внесете контрол и интелигентност във вашите проекти с глобални изображения с висока честота и аналитичност. Разработете пълен преглед на активите си, управлявайте рисковете за вашия бизнес и оценете активността на конкурентите в почти реално време.

Наблюдавайте активите си

Независимо дали работите в регионален, национален или глобален мащаб, често срещаните и рентабилни спътникови изображения на Planet улеснява картографирането и наблюдението на активите в многостранни проекти.

Сателитите на Planet идентифицират изграждането на кладенци и оборудване на място около Биг Спринг, Тексас от 2009 г. до 2017 г.

Активността на влачене в рудник Coyote Creek започва през ноември, забавяйки се в рудник Beulah през същия период. Мина Beulah загуби местния си договор с Coyote Creek Mine през юни.

Анализирайте дейността на конкуренцията

Planet разпространява данни в реално време за условия на полета и действия на конкуренти, за да ви даде предимство в индустриалното разузнаване.

Оценка и смекчаване на бедствия

Нашите автоматизирани потоци за данни и облачната инфраструктура гарантират, че ще имате достъп до информацията, която ви е необходима, за да се справите с непредвидена катастрофа бързо и ефективно.

Сателитите на Planet улавят доказателства за изтичането от тръбопровода на Colonial точно извън Алабастър, Алабама, двадесет и четири часа преди да излезе новините наяве на 9 септември 2016 г.

Въпреки ниските цени на петрола, Saudi Aramco обяви, че ще продължи напред с ново разширение в производственото си предприятие Khurais през 2016 година.

Предвидете глобалното въздействие върху вашия бизнес

Глобалното покритие на Planet ви помага да наблюдавате активи в чужбина и да извършвате надлежна проверка на рисковете, преди да повлияят на вашите операции и инвестиции.