Картографиране

Актуализиране на GIS, визуална топография, подобрено потребителско изживяване

Картографиране, което е като отражение на географията

Показва и интерпретира текущата географска информация с чести изображения. Актуализирайте своите GIS слоеве и приложения за картографиране, за да показвате данни в реално време и да подобрите точността в геоинформатиката, UX, логистиката и планирането.

Актуализирани глобални изображения

С капацитет от 300 милиона кв. км дневен, глобален капацитет за изображения, Planet предоставя най-актуалните и пълни изображения на Земята, достъпни за базирани на местоположение услуги и анализ.

Градски растеж и развитие във Уилистън, Северна Дакота от 2009 г. до 2017 г.

Прецизно картографиране в реално време

Точната информация за местоположението е основна за цифровия опит и анализ на данни, което позволява прецизна геоаналитика, интуитивен интерфейс и информиран надзор.

Лесна интеграция и готови за използване данни

Достъп до данните директно, търсене и филтриране на изображения и актуализиране на системи, за да отразят истината с нашия API, лесен за използване с водещи GIS инструменти.

ВАРИАНТИ НА ДАННИ

Planet осигурява персонализиран мониторинг, задачи и основни карти за картографиране и GIS приложения. Създайте първи среди за изображения, които вдъхновяват потребителите и клиентите с плана за данни, който отговаря на вашето решение.

Мониторинг със средна резолюция

Мониторинг с висока резолюция

Изображения и архив

Базови карти

Интеграция с Planet